Omni direct | Evert Aalten
15385
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15385,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Evert Aalten

Evert Aalten

Als zoon van Aalt Aalten groeide ik op met Aikido en de Aiki-Aanpak. In de dojo vonden veel trainingen van mijn vader plaats en als vijfjarige jongen werd ik al gevraagd om demonstraties te geven. Deze opvoeding tekende mij voor de rest van mijn leven. Waar Aikido de passie van Aalt is, werd ik van jongs af aan gegrepen door muziek en reizen. Ik behaalde een Master titel in de Muziekproductie en studeerde Culturele Antropologie. Muziek en antropologie hebben me een kijk op de wereld gegeven die sterke overeenkomsten vertoont met de Aiki-Aanpak. Door mijn kennis van muziek, antropologie en de Aiki-Aanpak te verbinden is de methode ‘Omnidirectional Management’ ontstaan. Het begrip ‘omnidirectional’ is geleend uit de muziekwereld. Als producer werk ik graag met omni-microfoons die rondom (360 graden) gevoelig zijn vanwege hun eerlijke en volledige weergave van de klankbron. Daarentegen maakt het gebruik van twee uni-directionele microfoons voor dezelfde klankbron het signaal vaak dunner in plaats van de verwachte vollere optelsom. Dit is een mooie metafoor, mensen kunnen in plaats van uni-directionele ook omni-directionele wezens zijn, gevoelig voor de wereld om hen heen. Als een cirkel 360 graden beslaat en elke graad een mogelijkheid behelst, blijven er naast ‘voor’ en ‘tegen’ nog 358 andere mogelijkheden over. Vaak hebben mensen echter maar één richting voor ogen om -koste wat kost- naartoe te gaan. Als je je aandacht rondom verdeelt ben je in staat om de wereld, mensen en mogelijkheden om je heen te zien.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de muziekindustrie begon het trainerswerk steeds meer te lonken en ben ik in opleiding gegaan bij mijn vader. Momenteel bestaan mijn werkzaamheden uit het geven van trainingen in het bedrijfsleven en op scholen. Daarnaast produceer ik muziek en werk ik aan documentaires.

CONTACT

Bekijk hier wat ik voor u kan betekenen.